În trecut, după intervențiile chirurgicale, bolnavul era hrănit cu supă de oase, pentru o refacere mai rapidă. Astăzi facem greșeala de a consuma multă carne și a înlătura oasele și zgârciurile, ceea ce determină deficitul de colagen.
Știați că? Supa de oase…
Autor:
Etichete articol:
Te-ar putea interesa și:
Grăsimile trans din foietaje, chipsuri, dulciuri – interzise în 5 ani
Grăsimile trans se obțin prin hidrogenarea uleiurilor vegetale și sunt folosite pe scară largă în producția alimentelor pentru că sunt…
Pofta de dulce: Cum alegem un dulce sănătos?
Prin urmare, pofta de dulce ne trimite către perioada lipsită de griji și plină de afecțiune a copilăriei, fie că…
Cum să mâncăm sănătos la masa de Paști? – VIDEO
Invitata Simonei din această ediție, dr. Ruxandra Constantina, medic de familie, competennță în apifitoterapie, ne vorbește despre masa de Paști…
Smoothie antiinflamator de ananas și turmeric
Cu siguranță ai auzit despre beneficiile turmericului pentru sănătate, dar cel mai probabil te-ai întrebat și cum l-ai putea folosi…
De ce este micul dejun cea mai importantă masă a zilei?
Bun găsit, dragii mei! Astăzi ați servit micul dejun sau ați plecat în grabă de acasă fără să mâncați nimic?…