Frumusețe, Trăiește sănătos cu Simona, Video

Perierea uscată, parte din ritualul tău de frumusețe

Autor:

Vreți să vă pregătiți pielea pentru vară? Vă propunem să încercați perierea uscată! Este o metodă extrem de simplă care vă poate face pielea mai catifelată, tonifiată și mai sănătoasă! Simona Dragomir vă explică de ce și cum e bine să vă periați pielea!

Vezi toate articolele despre:
frumusețeperiere uscatăpielesănătatea pieliivideo

Bine v-am regăsit! V-ați pregătit pielea pentru vară? Vă propun să încercați perierea uscată! Despre asta vorbim astăzi! Perierea uscată a pielii este practicată de sute de ani de popoarele scandinave și ruse și este o metodă extrem de simplă de a obține o piele sănătoasă, catifelată și tonifiată și de a detoxifia corpul în același timp. Iar partea cea mai frumoasă este că nu ai nevoie decât de o perie de corp cu peri moi, din sisal sau din păr de mistreț! Nu ai nevoie nici de apă, nici de uleiuri de corp scumpe! Iată ce ai de făcut!

De preferat dimineața, înainte să faci duș, începe să perii corpul de la tălpi, urcând înspre cap, cu mișcări ușoare și repetitive fără să apeși prea tare. Atenție însă! Sensul de periere trebuie să fie întotdeauna spre inimă, cumva de jos în sus! Evită zonele intime și cele inflamate, leziunile sau alunițele care ies în relief pentru a nu le „deranja”.  Și foarte important este să te relaxezi! Perierea ar trebui să fie ritualul tău de sănătate, frumusețe și relaxare, așa că nu te grăbi să perii rapid fiecare zonă, ci respiră și oferă-ți timp să te bucuri de întregul proces! La început s-ar putea să dureze în jur de 15-20 de minute, însă cu cât repeți mai des procesul, cu atât vei învăța mișcările și îți va răpi mai puțin timp. Pielea ta ar trebui să fie rozalie și să simți ușoare furnicături, dar dacă se înroșește prea tare sau te ustură înseamnă fie că ai periat prea intens, fie că peria este prea dură. Ar fi bine să faci pauză o zi-două și apoi să încerci din nou cu mai multă blândețe! La final, fă duș și apoi hidratează pielea cu un ulei natural precum uleiul de cocos.  Simplu, nu?

Acum că ai aflat cum să perii pielea, îți spun și de ce ar trebui să incluzi acest ritual de frumusețe în rutina ta zilnică!

În primul rând, pielea ta va fi mai fină, mai radiantă, fermă și sănătoasă. Într-o săptămână ar trebui să simți deja îmbunătățiri. Perierea uscată elimină celulele moarte, desfundă porii care pot cauza acnee și te poate ajuta chiar să scapi de celulită sau vergeturi pentru că stimulează circulația sângelui și procesul de regenerare. Periind uscat pielea stimulezi și sistemul limfatic despre care știm că este răspunzător de eliminarea toxinelor, deci ajuți și corpul să funcționeze mai bine! Poate ai crede că perierea pielii nu are legătură cu organele interne, însă sistemul imunitar este și el stimulat și ajutat prin detoxifierea pe care o faci la nivelul pielii, iar rinichii și colonul vor funcționa mai bine, având mai puține reziduuri de eliminat.

Iată cum un procedeu atât de simplu îți poate oferi o piele minunată și un corp mai sănătos!

Nu uita să cureți peria săptămânal, cu apă și săpun, și să o lași să se usuce la aer pentru a preveni acumularea bacteriilor și mucegaiurilor!

Încearcă perierea uscată a pielii și scrie-ne impresiile tale! Pe curând!

Etichete articol:
frumusețeperiere uscatăpielesănătatea pieliivideo
Articolul anterior
Alergie sau răceală? Cum facem diferența?
Articolul următor
Interviu dr. Andrei Filip: Operația de cataractă
Nu am găsit niciun rezultat.

Vrei să îți spui părerea? Scrie aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Fill out this field
Fill out this field
Te rog să introduci o adresă de email validă.

Vezi toate articolele din categoria:
FrumusețeTrăiește sănătos cu SimonaVideo