Aflăm mai multe informații despre motivul pentru care ne îngrășăm, dar și cum putem scăpa de kilogramele în plus de la Luana și invitatul său, Florin Prodana, trainer/antreprenor.
Cu ochii privim la televizor, cu gura mâncăm fără să ne dăm seama
Este clar că anul 2020 ne-a creat multe probleme, fie pe plan profesional, dar și din punctul de vedere al stresului și implicit al mâncatului compulsiv. Statul în casă nu numai că ne-a restrâns spațiul la patru pereți, dar pentru mulți dintre noi a însemnat lipsa de mișcare, fie și ea până la serviciu sau cumpărături și înapoi. Mai mult, pentru că am experimentat emoții cât se poate de diverse, nu e un lucru nou că ne-am găsit refugiul în mâncare, ori că mâncam să nu ne gândim la scenarii negative, ori că o făceam de plictiseală.
Din această cauză, atunci când am putut ieși în sfârșit din casă, am constatat că am „câștigat” câteva kilograme în plus, pe care, bineînțeles, vrem să le dăm jos acum.
Băuturile acidulate, băuturile alcoolice și „burta de bere”
Este adevărat că băuturile acidulate pot fi benefice pentru digestie, în cazul meselor grele, la fel și un pahar de vin pentru sănătatea inimii. Cu toate acestea, este bine să ținem cont că un consum excesiv favorizează depunerea de grăsime, iar mitul referitor la „burta de bere” este cât se poate de real. Mai mult, chiar dacă bunicii noștri afirmau cu o siguranță incontestabilă faptul că țuica topește grăsimile, acest lucru nu este adevărat, ba mai mult, aceasta ajută la fixarea grăsimii.
Dacă urmăriți întreaga emisiune, veți putea afla:
- Cum ne afectează grăsimea organismul, în afară de degradarea aspectului fizic?
- Cât de adevărat este mitul „burții de bere”?
- De este grăsimea de pe burtă cel mai greu de lucrat?
- Cum să ne organizăm eficient procesul de pierdere a kilogramelor?
Vă invităm să accesați întregul material video aflat la începutul acestui articol.
Vizionare plăcută!